Nederland krijgt straks een nieuwe mobiele provider erbij – Robin Mobile. In principe is dit niet spannend nieuws aangezien Nederland inmiddels meer dan vijftig mobiele aanbieders – van aanbieders van budgetbundels, zoals Ben, tot aanbieders die bundels als een extra service aanbieden, zoals DekaMobiel.

Wat is er vernieuwend aan Robin Mobile? Robin Mobile is van plan om, net als Robin Energy, eerlijke prijzen en informatie aan haar klanten aan te bieden. Robin Mobile zal zich vooral richten op het aanbieden van goedkopere en eerlijke databundels. Zo kun je straks bij Robin Mobile een onbeperkte databundel krijgen waar je onbeperkt gebruik kan maken van mobiel internet zonder dat de snelheid uitgeknepen wordt.

De oprichter van Robin Mobile, Wilfred Rottier, heeft ervaring in de mobile business. Rottier richtte een aantal jaren geleden Ortel Mobile op. Deze provider richt zich op het aanbieden goedkopere tarieven voor het bellen naar het buitenland en dan met name landen als Marokko en Turkije.

Bij Robin Mobile wordt alles online geregeld. Via het internet kun je vanaf 1 juni voor 9,95 een Robin Mobile SIM kaart kopen. Daarna betaal je 39,95 per maand aan Robin Mobile voor onbeperkt bellen, SMS’en en internet! Je snelheid zal niet worden afgeknepen en er is geen Fair Use policy. Robin Mobile maakt gebruikt van het netwerk van KPN en momenteel is enkel 3G beschikbaar. 4G en dataroaming zal in de toekomst worden aangeboden.

Ook voor problemen en vragen kun je op het internet terecht. Robin Mobile heeft een Webcare team waardoor je vragen kunt stellen via Twitter, Facebook, een Live Chat optie en e-mail.