KPN heeft dit keer een primeur. Alhoewel het misschien niet de bedoeling was van KPN, heeft het Nederlandse telefonie bedrijf een glimp getoond van een tot nu toe onbekend Nokia toestel. Er wordt aangenomen dat het gaat om de Nokia Lumia 720. Het toestel is op de foto in ieder geval niet een Nokia Lumia 820 of Nokia Lumia 920.

In de nieuwe reclame van KPN zie je namelijk een meisje bezig op een gele Nokia Lumia. In de reclame wordt niet aangegeven om welk toestel het gaat. Ook uit de foto’s valt niet op te maken om welk toestel het gaat.

Het toestel lijkt nog het meest op de Nokia Lumia 822. Dit is een toestel dat afgelopen November speciaal voor de Amerikaanse provider Verizon ontwikkelt is. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo is er geen gele Nokia Lumia 822. Daarnaast is het toestel dunner dan de Nokia Lumia 822 en de uitgang van de koptelefoon zit ok op een andere plek.

Volgens de laatste geruchten zal Nokia naast de Nokia Lumia 820 en de Nokia Lumia 920 in de nabije toekomst andere Windows Phone 8 toestellen op de markt brengen. Op de Aziatische markt is al de Nokia Lumia 620 verschenen. Ook wordt de Nokia Lumia 720 en de Nokia Lumia 520 verwacht.

Men verwacht dat Nokia in ieder geval een of meerdere toestellen zal laten zien op het Mobile World congres dat aan het einde van de maand in Barcelona plaatsvindt. Het kan zijn dat dit toestel een van de toestellen is dat zal worden gepresenteerd.

Een aantal nieuwsbronnen geven echter aan dat het toestel in de advertentie een niet bestaand toestel is en als dummy gebruikt is voor de reclame. Nokia Benelux kan niet aangeven om welk toestel het gaat.